Taxatie Garantie

Bij Taxatie Den Haag staat kwaliteit altijd hoog in het vaandel. Om deze reden geven wij een taxatie garantie op onze taxatierapporten. Die garantie heeft de volgende kenmerken:

Garantie op gecertificeerde taxateurs

Wij garanderen dat bij Taxatie Den Haag alleen gewerkt wordt met gecertificeerde taxateurs die in de registers van VastgoedCert of SCVM staan en zijn aangesloten bij één van de brancheorganisaties: LMV, NVM, VBO of RVT. Onze taxateurs kennen de woonmarkt omstandigheden en ontwikkelingen in Den Haag uitstekend.

Garantie op gebiedsexpertise

Al onze taxateurs zijn al jarenlang werkzaam in Den Haag. Ze hebben een uitstekende kennis van de woningmarkt in Den Haag en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Garantie op eisen taxatierapport (CHF)

Wij dragen er zorg voor dat onze taxatierapporten altijd voldoen aan de eisen van het laatste model taxatierapport financiering woonruimte van het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF).

Taxatie Garantie op erkenning

Met een taxatierapport van Taxatie Den haag kunt u er altijd vanuit gaan dat het rapport door uw hypotheekverstrekker of bank erkent wordt. Wanneer dit niet het geval mocht zijn dan dragen wij er zorg voor dat het desbetreffende object volledig kosteloos gehertaxeert wordt.

Garantie op snelheid

 • Binnen 24 uur na de aanvraag van uw taxatie nemen wij telefonisch contact op.
 • Binnen 5 werkdagen ontvangt u het rapport
 • Wij nemen gelijk na de aanvraag van uw taxatie contact op met een taxateur in de regio. Deze neemt vervolgens contact op met u of de verkopende partij.

Kortom

Het komt er dus op neer dat u van ons een rapport ontvangt dat volledig voldoet aan alle eisen en wanneer deze niet door hypotheekverstrekkers en banken erkend wordt regelen wij voor u een kosteloze hertaxering.

Ik wil nu een taxatie aanvragen bij Taxatie Den Haag

Vragen? Neem contact op!

  Naam:*
  Email:*
  Telefoonnummer:*
  Toevoegingen of opmerkingen:*
  Enter OTP: