Wie is Taxatie Den Haag?

Taxatie Den Haag is een professioneel en vertrouwd taxatiebureau werkzaam in Den Haag. Taxatie Den Haag verricht inmiddels ruim 15 jaar taxaties. Wij leveren voor u binnen vijf dagen een zeer uitgebreid en kwalitatief hoogstaand rapport tegen een zeer lage prijs. Talloze tevreden klanten gingen u al voor en hopelijk kunnen wij u daaraan toevoegen. Bij Taxatie Den Haag hebben we een uiterst gedreven en ervaren team. Onze werknemers zijn gemiddeld meer dan tien jaar werkzaam als taxateur voor woningen en bedrijfspanden!

Alleen taxaties

Taxatie Den Haag is een taxatie bureau dat zich enkel focust op taxaties van woningen en bedrijfspanden. Omdat wij ons beperken tot enkel het uitvoeren van taxaties hebben wij onze werkwijze hier op kunnen toespitsen. Al onze taxateurs zijn volledig gecertificeerd en voldoen aan de nieuwste eisen volgens Vastgoedcert en soortgelijke organisaties.

De werkwijze van Taxatie Den Haag

Onze unieke werkwijze maakt het mogelijk om een lage prijs te hanteren voor de taxaties die wij uitvoeren. We beperken ons tot de regio Den Haag. Doordat onze werkwijze een volledige specialisatie op taxatiegebied inhoud kunnen wij een kwalitatief sterk product leveren en onze kosten relatief laag houden. Wij hebben in de loop der jaren een groot netwerk van erkende taxateurs opgebouwd waar we erg trots op zijn.

Wanneer u een taxatie aanvraagt of een contactaanvraag indient wordt u binnen 24 uur telefonisch benaderd door een van onze taxateurs. Tijdens het telefoongesprek maakt u een afspraak met een taxateur uit ons Haagse netwerk. Het is voor uiteraard van belang om de juiste adresgegevens op te geven van de woning of het bedrijfspand waar de taxatie plaats zal vinden. Hier moet u bij aanwezig zijn om de taxateur binnen te laten. De taxateur begint per direct met het taxeren van uw woning en stelt na het bezoek een rapport op dat u binnen 5 werkdagen per mail en per post zult ontvangen.

Vragen? Neem contact op!

    Naam:*
    Email:*
    Telefoonnummer:*
    Toevoegingen of opmerkingen:*
    Enter OTP: